Op het terras

Knikarmschermen

Wij bieden knikarmschermen van SunPoint voor bedrijven en instellingen. Wilt u graag meer weten over onze knikarmschermen of en offerte ontvangen voor een bepaald systeem? Vul het formulier op deze pagina zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sunpoint Balance

Populair

De Balance Populair is hét instapmodel van de Balance serie en wordt gekenmerkt door een moderne ronde vormgeving in combinatie met hoogwaardige techniek. Het doek van de Balance Populair wordt grotendeels beschermd door de bovenkap. Deze bovenkap zorgt er voor dat bij regen het doek niet nat wordt. De Balance Populair is leverbaar in breedtes t/m 550 cm en een uitval t/m 300 cm. Uw zonwering bedienen vanuit uw luie stoel? Het is allemaal mogelijk met een RTS motor en afstandbediening. Wij vertellen u graag alles over de eindeloze mogelijkheden.

AFMETINGEN

Max. breedte: 550 cm
Max. uitval: 300 cm

Sunpoint Balance

Privilege

Optimaal genieten van uw eigen terras, zonder de schadelijke invloed van de zon. Dat kan met de Balance Privilege. De Balance Privilege is een modern gesloten cassettesysteem en wordt gekenmerkt door een stijlvolle ronde vormgeving.  Door de gesloten cassette wordt het doek optimaal beschermd tegen invloeden van buitenaf. Zo geniet u nog langer van uw zonwering. De Balance Privilege is leverbaar in breedtes t/m 550 cm. De maximale uitval van dit veelzijdige knikarmscherm is 300 cm.

Uw zonwering bedienen vanuit uw luie stoel? Het is allemaal mogelijk met een RTS motor en afstandbediening van Somfy.

AFMETINGEN

Max. breedte: 550 cm
Max. uitval : 300 cm

Sunpoint Balance

Exclusive

De Balance Exclusive is niet alleen een uitstekend zonwerend product, maar ook nog eens een lust voor het oog. Bovendien zorgt de gesloten cassette ervoor dat het doek goed beschermd wordt tegen invloeden van buitenaf. Jarenlang genieten van een heerlijke schaduw op uw terras. Door de gesloten cassette worden de mechanische onderdelen en het doek perfect beschermd tegen invloeden van buitenaf. De Balance Exclusive is leverbaar tot wel 15 meter breedt met een maximale uitval van 300 cm. Uw zonwering bedienen vanuit uw luie stoel? Het is allemaal mogelijk met een RTS motor en afstandbediening. Wij vertellen u graag alles over de eindeloze mogelijkheden.

AFMETINGEN

Max. breedte: 1500 cm
Max. uitval : 300 cm

Sunpoint Balance

Coolshade

De Balance Coolshade is een modern vormgegeven gesloten zonweringsysteem en wordt gekenmerkt door een stijlvolle ronde vormgeving. Door de gesloten constructie wordt het doek optimaal beschermd tegen invloeden van buitenaf. Zo geniet u nog langer van uw zonwering. De Balance Coolshade is leverbaar in breedtes t/m 550 cm. De maximale uitval van dit veelzijdige knikarmscherm is 300 cm.

Sunpoint Balance

Rondo

Door de compacte afmetingen is dit modern vormgegeven knikarmscherm vrijwel overal te plaatsten. Zo geniet u stijlvol van de zomer, maar zonder de schadelijke invloed van de zon. Door de gesloten cassette wordt het doek optimaal beschermd tegen de invloeden van buitenaf. De Rondo 2010 is leverbaar in breedtes t/m 600 cm. De maximale uitval van dit veelzijdige knikarmscherm is 300 cm.

Meer informatie en prijzen

Offerte aanvragen

Wilt u een prijs opvragen voor zonwering? Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in. Wij kunnen dan meteen aan de slag met de offerte. U heeft ook de mogelijkheid om foto’s toe te voegen (max. 1 MB).

Geen tijd of geen zin om ramen of deuren zelf op te meten? Voor € 15 komen wij in Nijmegen en omgeving naar u toe om de maten op te nemen zodat wij de prijsopgave op kunnen stellen. Bij opdracht zal dit bedrag in mindering worden gebracht op de factuur. Wij hebben geen showroom meer, dus wilt u graag wat voorbeelden zien van de producten die wij leveren of wilt u advies over zonwering voor uw pand? Onze adviseur komt graag bij u langs om uw wensen te bespreken.

UW GEGEVENS

UW AANVRAAG