Klassieke uitstraling

Markiezen

Markiezen zijn niet alleen erg functioneel doordat ze niet alleen direct zonlicht tegenhouden, maar ook zijwaartse lichtinval weren. Daarnaast geeft een markies elk pand een klassieke, nostalgische uitstraling. Wij leveren markiezen van verschillende gerenommeerde merken in diverse kleuren en uitvoeringen aan de zakelijke markt. Onze adviseurs leggen u graag mogelijkheden uit wat de mogelijkheden voor uw bedrijf of instelling zijn.

Voor openslaande ramen

Standaard model Markies

De standaard markies is uitermate geschikt voor plaatsing boven (niet openslaande) ramen. De markiesframes zijn leverbaar in vurenhout en aluminium en u kunt kiezen uit bediening met de hand of elektrische bediening. Voor meer informatie over kleuren en uitvoeringen, neemt u vrijblijvend contact met ons op.

Vrije doorloop

Pet Model Markies

De petmodel markiezen zijn uitermate geschikt voor plaatsen waar een vrije doorloop van belang is. Naast de traditionele markiesframes van vurenhout leveren wij ook markiesframes in aluminium. Deze zijn nagenoeg onderhoudsvrij en verkrijgbaar in iedere RAL kleur. De keuze van het doek bepaalt voor een groot deel het uiterlijk van uw markies. Niet voor niets heeft uw een ruime collectie aan markiesdoeken. Deze doeken zijn allemaal eenvoudig te onderhouden, weerbestendig en slijtvast. Zo geniet u nog langer van uw markies. Tot slot zijn de markiezen naast de bekende bediening met koord ook leverbaar met een elektrische bediening. Zo kunt u met een druk op de knop uw markiezen bedienen.

Grote uitval

Klap model Markies

De klapmodel markies is uitermate geschikt voor plaatsing boven openslaande deuren en ramen. De markies is zo gemaakt dat de uitval groter is dan de hoogte van de markies. Zo is er ruimte genoeg om uw raam of deur te openen als de markiezen uitgeklapt zijn.

Meer informatie en prijzen

Offerte aanvragen

Wilt u een prijs opvragen voor zonwering? Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in. Wij kunnen dan meteen aan de slag met de offerte. U heeft ook de mogelijkheid om foto’s toe te voegen (max. 1 MB).

Geen tijd of geen zin om ramen of deuren zelf op te meten? Voor € 15 komen wij in Nijmegen en omgeving naar u toe om de maten op te nemen zodat wij de prijsopgave op kunnen stellen. Bij opdracht zal dit bedrag in mindering worden gebracht op de factuur. Wij hebben geen showroom meer, dus wilt u graag wat voorbeelden zien van de producten die wij leveren of wilt u advies over zonwering voor uw pand? Onze adviseur komt graag bij u langs om uw wensen te bespreken.

UW GEGEVENS

UW AANVRAAG