Uitvalscherm én screen

De Markisolette

Een markisolette is de perfecte combinatie tussen een uitvalscherm en een screen. Deze zonwering rolt eerst verticaal naar beneden langs het raam en klapt vervolgens uit als een uitvalscherm. Uw bedrijfspand blijft heerlijk koel en er kan gewoon door het venster naar buiten gekeken worden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Meer informatie en prijzen

Offerte aanvragen

Wilt u een prijs opvragen voor zonwering? Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in. Wij kunnen dan meteen aan de slag met de offerte. U heeft ook de mogelijkheid om foto’s toe te voegen (max. 1 MB).

Geen tijd of geen zin om ramen of deuren zelf op te meten? Voor € 15 komen wij in Nijmegen en omgeving naar u toe om de maten op te nemen zodat wij de prijsopgave op kunnen stellen. Bij opdracht zal dit bedrag in mindering worden gebracht op de factuur. Wij hebben geen showroom meer, dus wilt u graag wat voorbeelden zien van de producten die wij leveren of wilt u advies over zonwering voor uw pand? Onze adviseur komt graag bij u langs om uw wensen te bespreken.

UW GEGEVENS

UW AANVRAAG