Isolatie en veiligheid

Rolluiken

Steeds meer mensen kiezen ervoor om rolluiken te plaatsen. Een van de belangrijkste aspecten van een rolluik is de verduisterende werking: het (zon)licht van buiten wordt geweerd. Daarnaast hebben rolluiken nog veel andere voordelen. Ze zorgen voor privacy en hebben een inbraakvertragende werking. Dit geeft u een veilig gevoel in huis. De isolerende eigenschappen van rolluiken zorgen ervoor dat warmte in de zomer buiten en in de winter binnen blijft. Dit helpt u besparen op uw energierekening. Daarnaast wordt geluid van buiten effectief gedempt door een rolluik

Wij bieden een zeer breed assortiment rolluiken, zowel elektrisch als handmatig bediend. Laat uw informeren over alle mogelijkheden voor uw bedrijf door één van onze specialisten!

Meer informatie en prijzen

Offerte aanvragen

Wilt u een prijs opvragen voor zonwering? Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in. Wij kunnen dan meteen aan de slag met de offerte. U heeft ook de mogelijkheid om foto’s toe te voegen (max. 1 MB).

Geen tijd of geen zin om ramen of deuren zelf op te meten? Voor € 15 komen wij in Nijmegen en omgeving naar u toe om de maten op te nemen zodat wij de prijsopgave op kunnen stellen. Bij opdracht zal dit bedrag in mindering worden gebracht op de factuur. Wij hebben geen showroom meer, dus wilt u graag wat voorbeelden zien van de producten die wij leveren of wilt u advies over zonwering voor uw pand? Onze adviseur komt graag bij u langs om uw wensen te bespreken.

UW GEGEVENS

UW AANVRAAG