Ideale zonwering en privacy

Screens

Wij bieden een uitgebreid assortiment screens aan bedrijven en instellingen. Screens zorgen voor een optimale zonwering, waardoor het binnen koel blijft. U kunt gewoon door de screens naar buiten kijken, maar van buitenaf wordt het zicht belemmerd zodat u naast een goede zonwering ook nog eens extra privacy heeft. Screens zijn een compacte vorm van zonwering en zijn dus ideaal voor plaatsing op ramen waar weinig of geen ruimte is voor andere zonwering die naar buiten klapt en het geeft uw pand een moderne look. Meer weten? Onze adviseurs vertellen u graag meer over alle screens die wij kunnen leveren en plaatsen.

Voor kleinere ramen

Select 75

De Select 75 is met zijn compacte behuizing geschikt voor kleinere ramen en leverbaar in iedere RAL kleur. Zo houdt u in de zomer de zon buiten en blijft het lekker koel in huis. De Select 75 is leverbaar t/m 310 cm breed en 210 cm hoog. Het maximale doekoppervlak is 6 m². Uiteraard kunt u de screen handmatig of elektrisch bedienen, maar ook heel luxe met een afstandbediening. Het glasvezeldoek kunt u eenvoudig reinigen met lauw water en afwasmiddel.

AFMETINGEN

Max. breedte: 310 cm
Max. hoogte: 210 cm

Windvast zonnescreen

Select 85

De Select 85 is met zijn strak vormgegeven behuizing eenvoudig te monteren en leverbaar in iedere RAL kleur. U houdt de warmte buiten en u heeft extra privacy omdat er niet door het doek van de screen naar binnen kan worden gekeken. De Select 85 is leverbaar tot 350 cm breed en 350 cm hoog met een maximaal doekoppervlak van 8 m².  De windvast optie zorgt dat de onderlijst blokkeert zodat het doek niet kan opwaaien. Bovendien voorkomt het windvast systeem vervelend geklapper van de onderlijst in de geleiders als de wind langs uw screen waait. Uiteraard kunt u de Screen handmatig of elektrisch bedienen, maar ook met een afstandbediening. Het glasvezeldoek kunt u reinigen met lauw water en afwasmiddel.

AFMETINGEN

Max. breedte: 350 cm
Max. hoogte: 350 cm

Stijlvol en robuust

Balance 85

De Balance 85 wordt gekenmerkt door een stijlvolle afgeronde cassette. De modern vormgegeven Balance 85 is evenals de Select 85 voor iedere situatie geschikt. De Balance 85 is leverbaar t/m 350 cm breed en 350 cm hoog, met een maximaal doekoppervlak van 8 m². De windvast optie zorgt dat de onderlijst blokkeert zodat het doek niet kan opwaaien en voorkomt geklapper. Het screen is handmatig, elektrisch en met een afstandbediening te bedienen. Het glasvezeldoek van de Balance 85 reinigt u met lauw water en afwasmiddel.

AFMETINGEN

Max. breedte: 350 cm
Max. hoogte : 350 cm

Grote ramen

Select 95

De Select 95 is met zijn ruime cassette ideaal voor grotere ramen en dus grotere doekoppervlaktes. Het Select 95 screen is leverbaar tot 350 cm breed en 350 cm hoog met een maximaal doekoppervlakte van 9 m².

AFMETINGEN

Max. breedte: 350 cm
Max. hoogte: 350 cm

Windvast en weert insecten

Select 95 ZIP

Het grote voordeel van het exclusieve Select 95 ZIP zonnescreen is dat het doek over de volledige hoogte in de geleiders wordt gefixeerd door middel van een rits. Hierdoor is er geen ruimte meer tussen geleiders en doek. Door deze fixatie van het doek in de geleiders is de Select 95 Zip 100% windvast en worden insecten buiten de deur gehouden. De Select 95 Zip is leverbaar tot 300 cm breed en 300 cm hoog. Het maximale doekoppervlakte is 9 m² .

AFMETINGEN

Max. breedte: 300 cm
Max. hoogte: 300 cm

Grote topklasse

Curve

De moderne vormgeving van de curve in combinatie met de modernste techniek maakt dat dit screen behoort tot de top in zijn klasse. De Curve is leverbaar tot 500 cm breed en 500 cm hoog. Het maximale doekoppervlakte is 16 m2. Uw zonwering bedienen vanuit uw luie stoel? Het is allemaal mogelijk met een RTS motor en afstandbediening. Onze specialisten vertellen u graag alles over de eindeloze mogelijkheden.

Meer informatie en prijzen

Offerte aanvragen

Wilt u een prijs opvragen voor zonwering? Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in. Wij kunnen dan meteen aan de slag met de offerte. U heeft ook de mogelijkheid om foto’s toe te voegen (max. 1 MB).

Geen tijd of geen zin om ramen of deuren zelf op te meten? Voor € 15 komen wij in Nijmegen en omgeving naar u toe om de maten op te nemen zodat wij de prijsopgave op kunnen stellen. Bij opdracht zal dit bedrag in mindering worden gebracht op de factuur. Wij hebben geen showroom meer, dus wilt u graag wat voorbeelden zien van de producten die wij leveren of wilt u advies over zonwering voor uw pand? Onze adviseur komt graag bij u langs om uw wensen te bespreken.

UW GEGEVENS

UW AANVRAAG