Vaste systemen

Serre- en terraszonwering voor bedrijven en instellingen

Als het mooi weer is, zit u natuurlijk graag buiten. Onze serre- & terrasschermen voor bedrijven en instellingen geven u hiervoor alle ruimte: ze houden licht en warmte weg van uw terras of serre en zorgen dat u optimaal kunt genieten van het mooie weer.

Wij bieden u verschillende typen serre- en terraszonwering en hebben ook een grote collectie doeken en ons deskundige advies zorgt ervoor dat u een zonwering krijgt die perfect bij u past.

Schaduw en sfeer

EEN IMPRESSIE

Meer informatie en prijzen

Offerte aanvragen

Wilt u een prijs opvragen voor zonwering? Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in. Wij kunnen dan meteen aan de slag met de offerte. U heeft ook de mogelijkheid om foto’s toe te voegen (max. 1 MB).

Geen tijd of geen zin om ramen of deuren zelf op te meten? Voor € 15 komen wij in Nijmegen en omgeving naar u toe om de maten op te nemen zodat wij de prijsopgave op kunnen stellen. Bij opdracht zal dit bedrag in mindering worden gebracht op de factuur. Wij hebben geen showroom meer, dus wilt u graag wat voorbeelden zien van de producten die wij leveren of wilt u advies over zonwering voor uw pand? Onze adviseur komt graag bij u langs om uw wensen te bespreken.

UW GEGEVENS

UW AANVRAAG