Geen insecten meer binnen

Unilux deurhorren

Wij bieden u deurhorren in verschillende soorten en maten: een vaste hor, een rolhor of een dubbele rolhordeur, wij leveren en installeren ze allemaal. De deurhorren zijn bijzonder populair door de scherpe prijs-kwaliteitverhouding en de mooie afwerking. Wilt u een offerte aanvragen voor een of meerdere Unilux deurhorren? Stuur ons een mail of vul hier formulier in.

Flexibel en robuust

Rolhordeur Basic

De flexibele rolhordeur Basic heeft een lange levensduur. Gemak, gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid staan voorop. De treklijst kan uit het midden bediend worden, zonder dat deze schuin trekt, waardoor deze hordeur praktisch is voor bijvoorbeeld huishoudens met kinderen.

Mocht iemand per ongeluk tegen het gaas aanlopen, dan is openen en sluiten vaak voldoende om het gaas weer in de geleider te krijgen. Wanneer de rolhordeur niet wordt gebruikt, zit het gaas netjes in de compacte cassette. En dankzij een cassettemaat van slechts 38 mm valt de hordeur nauwelijks op.

Extra groot

Dubbele rolhordeur

De flexibele dubbele rolhordeur Basic heeft een lange levensduur. Gemak, gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid staan voorop. De treklijst kan uit het midden bediend worden, zonder dat deze schuin trekt, waardoor deze hordeur praktisch is voor bijvoorbeeld huishoudens met kinderen. Mocht iemand per ongeluk tegen het gaas aanlopen, dan is openen en sluiten vaak voldoende om het gaas weer in de geleider te krijgen. Wanneer de rolhordeur niet wordt gebruikt, zit het gaas netjes in de compacte cassette. En dankzij een cassettemaat van slechts 38 mm valt de hordeur nauwelijks op.

Montage op de dag

Rolhordeur Rondo

De rolhordeur Rondo heeft een functioneel en stijlvoldesigndat in elk interieur past.De ronde lijnen geven het geheel een exclusieve uitstraling. Het horgaas rolt zich netjes op in de ronde cassette. Dankzij de kenmerkende vorm is er minder resonantie tijdens het rollen. Deze hordeur is alleen leverbaar met een magneetsluiting. De deur is geschikt voor montage ‘op de dag’, voor zowel houten, aluminium of kunststof kozijnen. De rolhordeur wordt altijd geleverd met een magneetsluiting en twee speciale gaasstickers. Deze rolhordeur is geschikt voor deuren tot een breedte van 130 cm.

Solide, betrouwbaar en duurzaam

Vaste hordeur

De vaste hordeur is solide, betrouwbaar en duurzaam. Door het brede profiel en de inwendige verbindingen is deze deur zeer stevig. De deur is haaks en klemt daardoor niet. Ook sleept deze vaste hordeur niet over de grond. De vaste hordeur is verkrijgbaar in verschillende modellen, ook met aluminium schopplaat. Het 47 mm brede profiel straalt extra degelijkheid uit. Een andere optie is een duwplaat in het midden, links of rechts. Verder is deze hordeur ook als pendeldeur ofwel ‘saloondeur’ te gebruiken. Dit is ideaal om gemakkelijk ‘in en uit’ te lopen.

Ideaal voor schuifpuien en grote openingen

Schuifhordeur

De schuifhordeur is de ideale oplossing voor grote deuropeningen en schuifpuien, met vaste hordeuren als basis. Dankzij strakke rails boven en onder en glijblokken in plaats van storingsgevoelige wieltjes, is een lange levensduur gegarandeerd. Borstels met aangepaste hoogten zorgen voor een insectendichte aansluiting. Ook is het mogelijk meerdere hordeuren op de rails te schuiven, zodat een dubbele schuifdeur ontstaat waarbij de deuren tegen elkaar aan schuiven. Bij een duo-schuiver, schuiven de delen achter elkaar.

Geen vliegen en muggen meer?

Offerte aanvragen

Wilt u een prijs opvragen voor een of meerdere deurhorren? Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in. Wij kunnen dan meteen aan de slag met de offerte. U heeft ook de mogelijkheid om foto’s toe te voegen (max. 1 MB) wanneer u twijfelt over het soort hor dat geschikt is voor uw ramen.

Geen tijd of geen zin om ramen zelf op te meten? Voor € 15 komen wij in Nijmegen en omgeving naar u toe om de maten op te nemen zodat wij de prijsopgave op kunnen stellen. Bij opdracht zal dit bedrag in mindering worden gebracht op de factuur. Wij hebben geen showroom meer, dus wilt u graag wat voorbeelden zien van de producten die wij leveren of wilt u advies over insectenwering met horren? Onze adviseur komt graag bij u langs om uw wensen te bespreken.

UW GEGEVENS

UW AANVRAAG