Geen insecten meer binnen

Unilux raamhorren

Een raamhor is een zeer effectieve oplossing op insecten en ongedierte buiten te houden en het is bijna niet zichtbaar. Wij leveren horren voor bijvoorbeeld een dakraam, draai-kiepraam, schuifraam of draairaam en desgewenst komen wij ze ook voor u monteren. Wilt u een offerte aanvragen voor een of meerdere raamhorren? Stuur ons een mail of vul hier formulier in.

Effectieve oplossing

Raamrolhor Basic

Een raamhor of een raamrolhor is een bijna onzichtbare, maar daarentegen een zeer effectieve oplossing om insecten buiten te houden. De cassette is slechts 38 mm waardoor het frame vaak buiten het zicht te plaatsen is, zoals achter de raamdecoratie.

Standaard leveren we een raamhor met een magneetsluiting. Ook kantelsluiting is zonder meerprijs mogelijk. De raamrolhor kan zowel in het kozijn als op het kozijn geplaatst worden, horizontaal en verticaal. Bij hoge ramen is de verticale plaatsing eenvoudiger te bedienen. De raamhor kan ook buiten geplaatst worden.

Gebruiksvriendelijke kliksluiting

Raamrolhor Rondo

De raamrolhor Rondo heeft een mooi design met ronde lijnen dat perfect aansluit bij elk interieur. Het systeem is tot in het kleinste detail afgewerkt en kent een ‘blinde’ en gebruiksvriendelijke kliksluiting. De rolhor valt bij sluiten vanzelf in het slot. Wanneer het klikslot vervolgens wordt ingedrukt, komt de bedieningslijst weer los en rolt het horgaas netjes op in de ronde cassette. De raamrolhor kan horizontaal en verticaal in het kozijn of op het kozijn geplaatst worden. Bij hoge ramen is de verticale plaatsing eenvoudiger te bedienen.

Elegant en windbestendig

Raamrolhor Super+

De SUPER+ is een elegante rolhor met RVS stift gaasopsluiting. De gyroscopisch functionerende speedreducer zorgt ervoor dat de hor langzaam naar boven oprolt en voorkomt een irritant harde klap. Ideaal voor ramen waar veel windbelasting is, grotere of schuingeplaatste (dak)ramen. De onzichtbare RVS stift in de geleiders zorgt ervoor dat het gaas altijd netjes in de geleiders gespannen blijft, waardoor uitwaaien van het gaas niet mogelijk is. De hor is eenvoudig te bedienen en is uitgevoerd met een schuifvergrendeling. De aluminium cassette is volledig gesloten; het glasvezel gaas zit met een speciaal doek geseald om een RVS staf. Hierdoor blijft het gaas altijd in de geleiders en kunnen insecten niet binnen komen.

Voor draai- of schuiframen

Voorzethor

De voorzethor is de uitkomst voor naar buiten draaiende, naar binnen draaiende of schuivende ramen. Netjes in verstek gezaagde, fraai vormgegeven profielen zorgen voor een stevige hor. Afhankelijk van de toepassing bepaalt u de bevestiging. Dankzij een vernuftig klemsysteemkan de hor, zowel binnen als buiten geplaatst, eenvoudig worden uitgenomen. De voorzethor kan alleen ‘op de dag’ worden gemonteerd. Bij grotere raamopeningen kunt u voor extra stevigheid kiezenvoor het hordeurprofiel.

Voor draai-kiepramen

Inklemhor

De Unilux inklemhor is gebruiksvriendelijk en bij uitstek geschikt voor draai-kiepramen met kozijnen in hout, kunststof en aluminium. Het raam gaat met de hor moeiteloos open en dicht. De hor is eenvoudig in de raamopening te klemmen zonder te schroeven of boren. Dankzij het slimme trekflapje is de hor in een handomdraai uit te nemen.

Voor alle ramen

Raamplissé voorzet unit

De voorzethor UNIT is een strak vormgegeven en soepel lopende raamhor. Het gevouwen gaas sluit de opening keurig af en blijft netjes op zijn plaats. Er is geen veer nodig, zodat de voorzet UNIT bijna geruisloos en met weinig kracht bediend kan worden. Omdat het gaas zwart is en daardoor niet reflecteert, wordt het uitzicht slechts minimaal gehinderd. In verstek gezaagde aluminium profielen zorgen voor een luxe uitstraling. De voorzet UNIT kan van links naar rechts en van rechts naar links bediend worden en is geschikt voor ‘op de dag’ montage. Het frame is eenvoudig van de montageclips te verwijderen. De hor is dus uitneembaar bij de schoonmaak.

MEETINSTRUCTIES

Montage op de dag

Raamplissé Inklem Unit

Het gevouwen gaas van de raamhor inklem UNIT sluit de opening keurig af en blijft netjes op zijn plaats. Er is geen veer nodig, zodat de inklem UNIT raamplissé bijna geruisloos en met weinig kracht bediend kan worden. Omdat het gaas zwart is en daardoor niet reflecteert, wordt het uitzicht slechts minimaal gehinderd. In verstek gezaagde aluminium profielen zorgen voor een luxe uitstraling. De inklem UNIT kan van links naar rechts en van rechts naar links bediend worden en is geschikt voor ‘op de dag’ montage. Het frame is door de veerclips eenvoudig te verwijderen. De hor is dus uitneembaar bij de schoonmaak.

MEETINSTRUCTIES

Geen vliegen en muggen meer?

Offerte aanvragen

Wilt u een prijs opvragen voor raamhorren? Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in. Wij kunnen dan meteen aan de slag met de offerte. U heeft ook de mogelijkheid om foto’s toe te voegen (max. 1 MB) wanneer u twijfelt over het soort hor dat geschikt is voor uw ramen.

Geen tijd of geen zin om ramen zelf op te meten? Voor € 15 komen wij in Nijmegen en omgeving naar u toe om de maten op te nemen zodat wij de prijsopgave op kunnen stellen. Bij opdracht zal dit bedrag in mindering worden gebracht op de factuur. Wij hebben geen showroom meer, dus wilt u graag wat voorbeelden zien van de producten die wij leveren of wilt u advies over insectenwering met horren? Onze adviseur komt graag bij u langs om uw wensen te bespreken.

UW GEGEVENS

UW AANVRAAG