Uitgebreide collectie

Zonwering voor de zakelijke markt

Naast onze diverse schoonmaakdiensten voor bedrijven, instellingen en scholen, zijn wij ook gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van raamdecoratie en binnen- en buitenzonwering aan bedrijven en projectinrichting voor bijvoorbeeld nieuwbouwprojecten. Hierbij geldt dat elk project haar eigen kenmerken heeft en dus is elk project weer anders. In bedrijfsruimtes is veelal behoefte aan zonwering die licht doorlaat,warmte buiten houdt en onderhoudsarm is. In de horeca of de gezondheidszorg spelen weer andere wensen een rol. Benzo Zonwering heeft een groot assortiment aan binnen- en buitenzonwering, speciaal voor de zakelijke markt: van lamellen, jaloezieën en rolgordijnen tot screens, markiezen en rolluiken.

Wilt u meer weten over de zonwering voor uw bedrijf of project en wat Benzo Zonwering voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

MEER OVER ZONWERING VOOR BEDRIJVEN

Uitgebreid en de hoogste kwaliteit

ASSORTIMENT

Luxe en kwaliteit

MERKEN

Aan kwaliteit doen wij hierbij geen concessie. Wij leveren uitsluitend producten van gerenommeerde A-merken en stellen de hoogste kwaliteitseisen aan de materialen die wij gebruiken. Wij zijn onder andere dealer van de volgende merken: